Pojďte s námi na Cannafest!

Pojďte s námi na Cannafest!
Už po 13. se v Praze bude konat mezinárodní veletrh konopí a léčivých bylin Cannafest a Canna Roomz tam samozřejmě bude také. Vzhledem k tomu, že se jedná o speciální událost, i my se budeme prezentovat trochu jinak, než nás znáte a představíme vám žhavé novinky.

Náš stánek najdete hned vedle chillout zóny a budete se moci těšit například na oblíbenou CBD kávu, espresso tonic, nebo kouřové drinky! Právě s těmi se pojí jedno velké překvapení, které pro vás chystáme v dalším roce. Plánujeme otevřít novou pobočku, která bude pojata velmi stylově a netradičně, jako jediná v Evropě. Více informací odtajníme už za pár dní na Cannafestu!


Jako další novinku vám představíme náš věrnostní program, díky kterému se budete moci stát členem Canna Roomz klubu, nakupovat u nás výhodněji a získat i pomyslný klíč k nové pobočce, tzv. třinácté komnatě Canna Roomz!

Velký úspěch mělo předminulý rok kolo štěstí, které jsme nachystali na našem stánku, a proto jsme se rozhodli ho zopakovat i tentokrát. Jako hlavní cenu si můžete vytočit plavbu na lodi Yachtboat ONE, PONTOON nebo SPEED se zapůjčením kouřové vodní dýmky Gravity Hookah.


Připravené máme samozřejmě i další odměny pro ty, kterým štěstí padne i na jiná čísla.


Kromě populárního kola štěstí a odtajnění novinek pro vás chystáme i možnost zakoupit si výhodně na našem stánku kuřácké potřeby.

Tak se stavte!

Těšíme se na vás za celý tým Canna Roomz!

Kdy přesně se akce koná?
První listopadový víkend 3.-5.11. 2023
Kde?
Na výstavišti PVA Expo Praha Letňany
Oficilání odkaz na událost zde https://www.cannafest.com/cz/


Starší příspěvek Novější příspěvek